Selasa, Ogos 24, 2010

salam ramadhan buat semua.. rindu sesangat dah ni.. banyak cerita yang nak dikongsikan bersama tapi masa memang cemburu buta nih..

sebenarnya dah 3 bulan lebih dah aku kerja sebagai cashier kat pasaraya dekat2 rumah sewa aku ni.. tu yang menambah kesibukan aku tu.. mulanya aku hantar aiman kat nurseri kat area sini jugak.. tapi, hari tu dia demam melarat2 sampai 2 minggu.. bila dia start demam, aku hantar dia balik kat rumah mak.. risau pulak aku kalau satu nurseri tu berjangkit demam si aiman.. bila dia dah dok kat rumah nenek dia, seronok la.. langsung dah tak nak gi kat nurseri tu lagi dah.. jadi aku terpaksa la ulang alik tiap2 pagi dan petang untuk hantar dan ambil dia.. memang busy la jadual hidup aku skang nih..

aku kerja kat pasaraya tu, jadi part timer jer.. tapi bukan sebab aku ada keje lain.. cuma aku nakkan waktu kerja macam office hour, masuk jam 9 balik jam 6.. he3.. cuma sabtu ngan ahad jer aku kena overtime sampai malam.. setakat ni aku rasa masih boleh bertahan lagi.. seronok tau keje kat shopping nih.. boleh jumpa kawan2 sekolah, kawan2 kerja lama..

ok la, aku nak balik rumah mak ni.. takut tak sempat pulak sampai waktu berbuka nanti.. lain kali kita jumpa lagi yer.. salam sayang dan rindu buat korang sumer.. mmmmuuuuaaahhhh..

10 jejak bertapak:

Tie berkata...

Salam Nur,

Alhamdulillah, ada juga khabar terkini dari Nur. Baguslah Nur bekerja, dapat juga menambahkan pendapatan, pengetahuan dan teman-teman. Semoga hidup Nur dilempahi kebahagian dan berkat dariNya..

Salam Ikhlas dari Kak tie.

@cu SaYaNg berkata...

Alhamdulillah kak daniel dah keja..
rindu dengan kak daniel...dah lama tak dengar kabar akak...

nurdaniella berkata...

salam kak tie.. tima kasih kak.. syukur gak sebab masih ada yang nak ambik saya bekerja.. hu3..

acu sayang, akak pun rindu gak ngan acu.. harap2 kita semua masih dapat berhubung walau cuma di dunia blog ni jer..

erisya nor berkata...

salam nurdaniella..rindunyerrrrr apa kabar aiman? hope keberkatan ramadhan , terkabullah semua doa nurdaniella....

LotsOfLove-Pearls berkata...

Kak,
lamanya tak bersua di ruangan ini..
semoga kak dan aiman juga sekeluarga akan baik2 saja.
selamat berpuasa dan menyambut hari raya yang semakin terasa hangatnya..

rindu kakak!

fahana_ann berkata...

salam ramdhan gak..kak daniela, blog walking ni..saya add blog akak ek...hehe..nice blog>_<

erisya nor berkata...

Salam nurdaiella...dah lama tak update. semoga sumer baik2 dan sihat belaka. take care.

erisya nor berkata...

Salam nurdaiella...dah lama tak update. semoga sumer baik2 dan sihat belaka. take care.

chekdenoor berkata...

Selamat Menyambut Hari Lebaran.
Mudah-mudahan, kita semua memperolehi keberkatan.

Maaf jika ada terkasar bahasa.

nurdaniella berkata...

salam erisya nor, rinduuuuu jugak pada erisya.. alhamdulillah, tidak terputus tali silaturrahim kita.. aiman sihat alhamdulillah.. dah tak dapat update blog selalu.. dapat update seminggu sekali pun dah bersyukur..

dearie LOL, akak pun rindu gak kat adik.. thanks for sms akak ari tu.. tak dapat balas sebab tak de kredit.. but u're always in my mind..

fahana_ann, thanks.. dah lama gak akak tak merayau ke blog fahana..

kak chekdee, selamat ari raya kak.. saya pin mintak maaf andai ada menyinggung perasaan akak..