Isnin, September 14, 2009

seminggu sebelum raya..

pejam celik pejam celik, lagi seminggu je lagi raya akan menjelang tiba.. macam tak percaya jer.. rasa macam baru semalam aku berhenti kerja.. huhu..

dalam sebulan setengah ni, macam2 yang aku lalui.. hidup aku memang meriah dengan dugaan dan cabaran.. orang selalu kata, Allah turunkan ujian sebab Dia sayangkan hambaNya.. memang bertuah aku ni, kann..

sekarang ni, impian aku untuk memiliki dunia aku sendiri hampir2 tercapai.. harap2 semuanya berjalan dengan lancar.. dan harap2 lepas ni, hidup aku tidak la selalu di uji lagi.. kekadang terasa letih jugak nak melawan segala 'rasa' tu.. syukur la selain ujian, Allah juga memberi aku kekuatan untuk menghadapi semua tu.. sebab tu Allah menguji aku, sebab Dia tau aku kuat, kann..

buat semua teman2, aku nak ucapkan selamat hari raya.. mana la tau, aku tak sempat nak update lagi blog nih.. dah la aku tak dapat nak ucapkan selamat berpuasa hari tu.. aku nak mintak ampun dan maaf dari ujung rambut sampai ujung kaki, kalau2 ada n3 aku yang menyinggung perasaan dan naluri engkorang semua.. 0-0 'ea.. last but not least, aku rindu la kat semua.. doa2 la aku dapat aktif balik berblogging nih.. luv u all..

17 jejak bertapak:

Cik_daya berkata...

lama akak menghilang.. muncul jua akhirnya
daya pun nak minta maaf andai kata ada salah silap...
selamat HAri Raya

nurdaniella berkata...

cik daya, huhu.. sama2 la kita yer.. moga hari raya nih menjanjikan kebahagiaan buat kita..

Rozita berkata...

slmt berbuka pose
slmt hari raya
slmt berjaya

- jinggo - berkata...

semuga kita dipermudahkanNya dalam segala urusan..
jatuh dan bangun
pahit dan manis
suka dan duka...

semuganya menjadikan kita lebih baik dari semalam.........

ieyla berkata...

Salam...lama tak berkunjung kesini semenjak diduga dengan bermacam2 masalah....kini kembali menziarah kembali....

>SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN....

kakyong berkata...

nurdaniella,

selamat menyambut lebaran..
jemput ke blog amik kadraya yya...

Mawar Merah berkata...

Nur...Salam dan Selamat Menyambut hari Raya..maaf Zahir Batin. Semoga diberikan ketabahan atas semua ujian..Salam Sayang...

@cu SaYaNg berkata...

kak daniel!!!!!!!!!

lama nye akak menghilang..
mana kak daniel pegi? rindu la..

kak,
acu pun nak minta maaf atas semua salah & silap sepanjang kita kenal ye kak..
selamat menyambut lebaran...

en_me berkata...

salam aidilfitri maaf zahir bathin dr me dikejauhannns wat akak nur ittewww

secangkir madu merah berkata...

ella...salam lebaran maaf zahir dan batin utk mu sekeluarga..

PUTUBAMBU berkata...

Selamat Hari Raya Daniella..!

LotsOfLove-Pearls berkata...

Salam Kak..
1st of all, RINDU kat akak..

Kak,
Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada Kak sekeluarga.

Semoga segala persiapan dah 99%..
Nak tunggu makan jak lagi.
Hehe..

Take care ok Kak..

chekdenoor berkata...

Salam,

Selamat hari raya dan maaf jika ada bahasa chekdee yang menyinggong perasaan. Semuga di hari yang mulia ini, kita semua akan bergembira dan happy disamping keluarga tercinta.

sakurasa 2 berkata...

Salam Aidilfitri maaf zahir batin

Uncle Lee berkata...

Hi Nurdaniella, just dropped by say hello.
Best regards,Lee.

nurdaniella berkata...

buat semua yang mengomen, terima kasih banyak2 yer.. rindu jugak kat korang semua..

絲瓜湯包Sam berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社