Rabu, September 09, 2009

hai...

salam semua.. rindu bangat kat blog nih.. dapat terjah sekejap je nih.. lepas ni nak pergi bazar ramadhan la pulak.. tak dapat nak berlama2 kat sini.. cuma nak bagitau, aiman dah pandai dah sekarang ni.. dah jadi 'pro' dah.. hehe..

buat semua yang bagi komen tu, terima kasih la banyak2 yer.. tak dapat la nak jawab semua komen2 tu.. nanti lepas raya nanti, mungkin aku akan dapat rumah sewa.. harap2 dapat la pulak beli komputer.. hehe.. adat la manusia ni kann.. tak pernah cukup.. ada jer kemahuan nyer..

buat pearl, semoga adik sentiasa bahagia, ok.. bila ada masa nanti, akak akan cuba call adik.. tak sempat la nak merayau2 gi blog semua teman.. sori yer.. kita jumpa lain kali yer..

8 jejak bertapak:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Kak Sayang..
Ku rindu Kakak..
Mcm terkesima lak tetiba ader update dari Kak..

Cepat jer dik terjah biler ader update dari Kak..
dun worry Kak..

Dik bahagia kak..
Bahagia kerana dik disayangi di alam maya nie.
Banyak kisah yg Kak tertinggal.
Kisah Kak Arryani, Sis Nita, Mya, Sis Shiela dan teman2 lain.

Kepada Kak,
Dik rindu Kak okey.

Kepada Aiman,
Pro cmner pown, jangan kalahkan 'Akak' Pearl okey.
Hehe..

Bahagia jer eh Aiman di samping mamanya..

Mawar Merah berkata...

Salam Nurdaniella, dok wonder juga kemana awak menghilang? anyway semoga sentiasa dalam perlindungan Allah hendaknya.

sis_nita berkata...

MISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS..

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..

Jangan laa ilang lelama.. kalo kamu ilang, kita pon nak ilang gak laa..

huhuhu!

a kl citizen berkata...

assalammualaikum

semoga sentiasa ceria

shi3la berkata...

miss you kak,,jager diri yerk..

selamat hari raya maaf zahir dan batin..moga akak bahgia dan gembira dihari raya nanti..

anntaj berkata...

dah tak lama nak raya kan akak??:P

nurdaniella berkata...

LOL, hehe.. akak pun happy bila dengar adik happy.. at least tak de la akak risau nak tinggalkan adik lama2.. he3.. aiman kata, dia tak kisah kalau 'akak' pearl lagi pro dari dia..

mawar merah, huhu.. harap2 sangat dapat kembali aktif macam dulu.. terima kasih yer..

sis nita, mmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiissssssssssss uuuuuuuuuuuuuu tttttttttttoooooooooooooo.. doa2 la kita dapat beli pc sebijik.. present raya.. he3..

akak kl citizen, wa'alaikumussalam.. terima kasih..

shi3la, akak pun rindu kamu gak.. nampaknya tak de la harapan nak menang contest anjuran shi3la tu.. huhu..

anntaj, ye la.. lagi seminggu jer lagi kann.. selamat hari raya yer..

絲瓜湯包Sam berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社