Isnin, November 10, 2008

satu minggu yang membosankan..

akhirnya aku berjaya juga masuk ke blogku ini... isnin lepas, selepas waktu makan, bila masuk semula ke ofis, aku lihat komputer dah dijangkiti virus trojan... ni mesti kerja anak bosku yang suka main komputer setiap kali aku keluar.. geramnya aku.. nasib baiklah anak bos... betapa tensionnya aku bila setiap kali cuba untuk melayari internet, pasti dihalang oleh virus... aku cuba untuk download beberapa antivirus tapi semuanya perlukan bayaran.. aku tak de kad kredit lagipun ini bukannya komputer aku... buat rugi duit jer.. nak bagitau ngan bos, aku takut..

tapi, mujurlah pagi ini aku terjumpa antivirus yang menawarkan percubaan untuk 3 bulan.. terus aku download dan alhamdulillah, berjaya juga ku usir virus2 yang mengacau bilaukan komputer ini.... dan dapat juga aku melepaskan rinduku pada blogku ini... dapat jugaklah aku merayau ke blog orang lain.. hehehe...

4 jejak bertapak:

achik berkata...

ada ciri2 nak jadi blogger tegar tu.. hehe.. :)

akira_nagasaki berkata...

kalau nak antivirus power. leh mesej saya.. sekarang paling power is kaspersky.. download trial 15 hari.. lepas tu boleh crackk hehehe

nurdaniella berkata...

buat achik, akak saja nak mengisi masa lapang di ofis jer.. hehehe... buat akira, tima kasih.. akak pakai panda.. trial 3 bulan..

azlin hashim berkata...

huhu, tp skrg it dh ok kan? leh chat sokmo.. huhu