Isnin, April 06, 2009

second award dari kak yong..

malu pulak rasanya bila dapat award dari kak yong lagi.. tapi, award ni tak de tag.. mungkin ada tapi kak yong tak pulak sertakan sekali.. mungkin tag tu kak yong masukkan dalam senarai 'hutang' kot.. nantilah, kalau kak yong ada jawab tag tu, aku ambillah tag nya.. rajin tu.. huhu.. apapun, terima kasih yer kak yong.. terima kasih daun keladi..

11 jejak bertapak:

Tie berkata...

Salam Dek,

Comelnya award tu... rasa nak peluk2 je...

Tahniah, ya...

LotsOfLove-Pearls berkata...

adik nak jugak..
huhu..
tapi masanya xsampai lagi..
hehe..

nurdaniella berkata...

kak tie, huhu.. memang cute kan.. tunggu yer.. bila dah dapat tag nyer, saya akan pass kan kat akak pulak.. tungguuuuuuuuu..

LOL, tu la.. nak jugak bagi kat LOL tapi belum layak pulak.. agak2 bila tu?? ngeeeeee..

en_me berkata...

tahniah.. keep it upp..

LotsOfLove-Pearls berkata...

bila ea?
nanti LOL jemput erk..

kena bersabar ar..
huhu..

naz ilyn berkata...

salam...
untunglah badan dapat award tak bersyarat... suci gitu... tahniah comel award tu...

Uncle Lee berkata...

Hi Nurdaniella, congratulations. Well done. Lee.

kakyong berkata...

salam Nurdaniella

award ajer, memang takde tag.. kalo ade pun sama mcm Mom of the year yg Nurdaniella tag kakyong ari tu..

ade satu lagi hadiah Nurdaniella belum amik, ni memang kakyong bagi utk semua kenalan maya..

amik yg freindship award tu yer

http://kakyong72.blogspot.com/2009/04/yang-belum-ambil-hadiah-award-sila.html

nurdaniella berkata...

en_me, terima kasih giteww..

LOL, jangan tunggu lama2.. takut berulat pulak nanti.. huhu.. gurau jer..

naz ilyn, hehe.. bertuah jugak akak ni..

uncle lee, thank you..

kak yong, ada lagi?? ok, nanti saya terjah, k.. terima kasih yer..

LotsOfLove-Pearls berkata...

huhu..
xkan berulat kak..
fresh sokmo..
huhu

nurdaniella berkata...

LOL, hehe.. stay fresh???