Selasa, Mac 17, 2009

award dari kak yong..

aku dapat award ni dari kak yong.. walaupun baru jer kenal dengan kak yong ni, tapi dia sudi bagi aku award.. tak sangka, kan.. kami sebaya tapi disebabkan dia lambat kahwin, anak2 masih kecil lagi.. mesti tengah pening layan kerenah anak2 kan, kak yong.. hehe.. tak pe, susah2 dahulu, senang2 kemudian.. nanti bila diorang semua dah besar2, senang kita.. insya Allah..

ok, ini awardnya tapi, ada syarat2 nya pulak..


The rules;

* Place the award logo on your blog

* Nominate 10 other blogs which show "Attitude and/or Gratitude"

* Link to the nominees on your blog spot

* Comment on their blog that you have nominated them

* Share the love and link to the person who nominated you

So now, I'll pass the award to...

~ arryani - sekarang ni tengah cuti2 malaysia dengan hubby dan anak2.. hubby dia dapat cuti 10 hari.. nanti dah nak balik arab saudi..

~ kak tie - mesti tengah sibuk layan kerenah anak2 di musim cuti sekolah ni..

~ kak chekdee - tengah sibuk dengan pusat tuisyennya..

~ LOL - my sister in blogging world..

~ naz ilyn - seorang lagi ibu yang sibuk melayan kerenah anak2.. layan main game lagi..

~ fazemy - dia kata sibuk dengan kerjanya yang bertimbun2 tu..

~ acu sayang - seorang yang dianugerahkan nikmat hidup yang paling berharga.. dapat makan macam2.. jeles tu..

~ azlin hashim - orang yang mula2 aku kenal kat dunia blog ni.. dah lama tak dengar khabar..

~ azza irah - dia ni tengah bercuti jugak.. kat tanah merah..

~ putubambu - harap2 tak mengganggu kandungannya..

ok, dah cukup 10 orang mangsa.. nak letak erisya tapi kak yong dah letak nama dia dulu.. kalau ada yang tak tersenarai, jangan kecik ati yer.. kalau sudi, ambil la.. aiman tak kisah..






13 jejak bertapak:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Huhu..
Thank kak..
dapat award lagi..
Thanx kak..
Sayang kak!

fazemy berkata...

Waduhhh kak daniella. rasanya takleh la nak buat tag ni. byk tu. mana nak cari 10org tu. hehe. papun tenkiu yer tag saya. harini dh tak bape nak busy sgt. tp still takleh lepak baca2 kat blog org lain lg. huuu

Tie berkata...

Terima kasih dek.... Tapi kak tie dah bersara dari tag ni...

Namun award tu tetap kak tie ambik, ya...hi hi....

nurdaniella berkata...

LOL, sama2 kasih.. ni aje la caranya nak tunjukkan kita saling sayang menyayang..

emy, asalkan emy ambil award tu, akak dah puas hati dah..

kak tie, tak pe kak.. asalkan akak sudi terima..

naz ilyn berkata...

salam...
kena tag lagi ker... sy masih ada utang satu tag lagi dari akak... alahai bilalah nak langsai ni...

LotsOfLove-Pearls berkata...

Thanx kak..

Uncle Lee berkata...

Hi Nurdaniella, congratulations on the award.
You have fun and have a nice day,Lee.

shi3la berkata...

salam ceria,salam perkenalan dr sayer..

nurdaniella berkata...

naz, tak pe.. take your time.. janji utang dilangsaikan.. tetiba teringat pulak utang tag dengan LOL.. huhu..

LOL, sama2 dik..

uncle lee, i wish i can give this award to you.. but, its just for 'sister' only.. sorry.. have a nice day, uncle 007..

shiela, salam kenal jugak..

@cu SaYaNg berkata...

thanks kak daniel bg award tu
nanti acu amik ye

nurdaniella berkata...

salam acu, ok..

kakyong berkata...

salam...

masih rajin melayan tag..

betui, kakyong pun tak kesah kalo tak pass ke sesapa.. janji award tu amik... seronok2 jer..

nurdaniella berkata...

salam kak yong, hehe.. kekadang tag ni salah satu cara untuk saling mengenali..