Isnin, Mei 04, 2009

inilah aiman..

akhirnya, aku dapat jugak gambar2 aiman untuk ditepekkan kat sini.. ini pun atas belas ihsan angah.. tadi masa aku ym ngan dia, angah invite aku untuk buat photo sharing tu.. tak sangka pulak macam ni punya senang.. masa ni, aku ngan aiman ikut angah pergi melawat anak dia kat mrsm alor gajah.. yang kat bawah ni, aku..

ni pulak, masa raya tahun lepas.. kakak ipar aku ambik gunakan handsetnya.. hehe..

aiman dengan pak ngahnya..

ni la mak aku.. masa ni lom operate lagi..

aiman dengan sepupunya.. anak angah yang sulung.. anis syazwani..

ni pulak anak angah yang nombor 2.. dia la yang belajar kat mrsm ni.. aniq azzuhry namanya.. chubby, kann..

entah apa la yang aiman cakapkan tu.. aiman memang suka ngan aniq ni.. aniq pandai layan dia..

ni pulak, masa tahun lepas kot.. aku pun tak ingat.. so, inilah aiman danial..

6 jejak bertapak:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Aiman cute time rambut panjang Kak..
Cam pempuan..
Huhu..

Peace untuk akak..

Finally adik dah kenal akak..

Huhu..

so, kalau terselisih bahu ker per2, adik boleh kenal dah..
hehehe...

Nway, thanks memenuhi permintaan adik.

Sayang kakak!

arryani berkata...

Aiman always tak kisah...

Tengok gayanya,tau,,,memang dia bijak.heheh

Seronok ada budak mcm nih.

Laluilah hidup kita seperti biasa dan seadanya, pasti kita tak terasa sukar sangat. Insyaallah...

Love you two

chekdenoor berkata...

wah..cutenyer aiman..... mesti berbangga memiliki anak bernama aiman kan.....

Nur.... akak cubalah buat backgound tu...wah....tak jadilah...sebab banyak cookies photo kat blog akan delete...... sayang lah pulak.......

apa-apa pun thanks ya sebab sare ilmu.

@cu SaYaNg berkata...

comel nye aiman...comel mcm acu..kah..kah..kah...

oppss!!lupa lak nk puji..akak pun cantik...manis je muka nye...semanis acu gak...hahahaha

achik berkata...

comelnya Aiman.. :D

nurdaniella berkata...

LOL, hehe.. always in peace..

arryani, aiman sekarang ni dah pandai cakap.. lagilah penat nak layan..

kak chekdee, aiman la penawar rindu pada anak2 yang lain.. pasal background tu, memang kena rajin sikit.. kena letak la balik semua cookies yang ada dulu tu..

acu, hehe.. comel dan cantik macam acu yer.. aiman tak kisah..

achik, ngeeee..