Sabtu, Februari 14, 2009

hadiah valentine dari LOL..

aku dapat hadiah lagi.. kali ni dari seorang adik di alam maya ni.. terima kasih ye LOL.. ku sambut kasih darimu..

9 jejak bertapak:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Thanx Sudi, Kak..

Happy Valentine's Day..

Semoga kita lebih berkasih sayang antara satu ngn yg lain..

kuIna Jentayutiara berkata...

nk gak mung tu tp yg real...

arryani berkata...

Bestnya dapat bunga....

Seingat kita, last kita terikut2 smbut valentine ni, masa form 2. Gila betul masa tu.

Boleh ke, budak tu bagi kita kaset sekali. Ada 4 kaset dia bg kita. Tak ingat dah kaset apa. Lawak betul.

Lepas tu kena rampas ngan cikgu.

Yang kita tau, cikgu amik kaset tu dan pasang dalam keta dia. Kalau tak silap salah satunya, kaset Siti Fairuz. heheheh kelakarkan...

Kita tak kisah pun sebab, kita tak minat sangat dengar2 lagu masa tu.

nurdaniella berkata...

LOL, semoga kasih sayang antara kita akan terus mengembang.. macam bunga tu.. hehe.. tapi jangan pulak ikut layu, yer..

kuIna, nak yang real punya?? hehe.. mintak ar ngan yang tersayang..

arryani, mesti masa tu cinta monyet, kan.. cakap pasal kaset, akak pun pernah dapat satu.. dari driver van kilang.. yang tak bestnya, dapat kaset tu sehari sebelum akak nak cuti kahwin.. huhu.. dah terlambat sangat2..

Tie berkata...

Ha ha...dapat bunga rupanya...

Tahniah!!!

Teringat pulak makcik ni masa dapat sekuntum rose dari seseorang....tapi Kak tie tak suka budak tu...bunganya ambik pulak...he he....

sakurasa 2 berkata...

moga mekar kasih di alam maya

nurdaniella berkata...

kak tie, hehe.. pandai akak yer.. bunga nak tapi tuan bunga tu tak nak.. huhu.. tu semua dah jadi nostalgia, kann..

sakura, harap2 begitulah..

fazemy berkata...

LOL tak bagi aku pun pun...sob...sob..

nurdaniella berkata...

emy, ala.. siannya.. LOL tak perasan kot.. gi la mintak kat dia.. mesti dia bagi punya..