Khamis, Februari 12, 2009

tukar ke url lama..

aku tukar url sebab masalah teman2 tak dapat tau kalau2 ada n3 terbaru.. tapi lepas tukar url pun, resultnya still sama gak.. diorang masih tak dapat detect blog aku ni.. pening2.. terasa penatnya sebab susah payah aku kowtim dengan tokey blog ni..

abih tu, camno?? rasanya aku nak tukar balik ke url aku yang lama tu.. sayang kalau terlepas ke tangan orang lain.. so, buat teman2 ku sekalian.. bertukarlah anda ke url yang biasa.. sori yer...

p/s: ada tak sesiapa yang boleh tolong?? aku dah pening ni...

7 jejak bertapak:

kakyong berkata...

salam ziarah.. salam kenal..

arryani berkata...

SORI lah kak, saya tak arif ngan benda2 nih.

Sbb tu, saya paling tkut ada mslh ngan cmptr........(sbb saya tak tahu sgt)

Yang saya tahu....cuma pump story.hehehehe

Bila rosak, saya hntr kedai. Tu jek la/.......

nurdaniella berkata...

salam ziarah kak yong.. terima kasih sebab sudi singgah..

arryani, akak pun kurang arif pasal benda2 ni.. huhu.. mulanya ingat pasal pakai template lain tapi teringat pulak, sebelum tukar template pun sama jugak, kann..

erisya nor berkata...

Blog not found
Sorry, the blog you were looking for does not exist. However, the name kisahhidupseorangaku is available to register!

kak nurdaniella...naper ek?

nurdaniella berkata...

erisya, hehe.. akak dah pakai url lama semula.. sori sebab tak inform.. tapi dapat jugak yer cari..

fazemy berkata...

ooo patutla bukak yg url baru tu takde apa2...

nurdaniella berkata...

emy, terpaksa tukar lama balik.. sayang tu..