Rabu, Februari 11, 2009

tukar URL..

salam semua.. aku ingat nak tukar url blog ni.. kenapa?? sebab, dah ramai komplen yang diorang tak dapat detect setiap kali aku buat n3 baru.. aku pun tak tau kenapa jadi macam tu.. terasa macam dianaktirikan pulak oleh tokey blog ni.. huhu..

mungkin ada kesilapan yang aku dah buat kat mana2 agaknya.. ada yang tau tak?? aku belum tau lagi nak letak url apa.. kena kowtim dulu dengan tokey blog ni.. kalau dah ok nanti, aku masuk la blog korang bagitau yer.. moga2 lepas ni, semuanya ok..

13 jejak bertapak:

@cu SaYaNg berkata...

a'ah la akak
acu dah add akak tp acu memang tak dapat detect any updating yg akak buat...tak appear pun kat list tu.
dah tukar nanti bgtau acu tau

LotsOfLove-Pearls berkata...

hye kak..
risiko kalau kak tukar ialah kak akan kehilangan sumer kwn2 akak.
kena add satu2 ar..
mayb sumtin wrong sumwhere kak..
kak test ar dulu.. kalau each of us xder update gak, maknanya bukan salah url kowt..

Tie berkata...

Hmm...elok la tu... Kak tie pun heran, macam mana boleh jadi gitu, ek?

sakurasa 2 berkata...

ya sakura pun tak dapat nak add blog ni

fazemy berkata...

nnti bgtau yer link dia. ni singgah jap. tak sempat nk baca entry yg lain. maaf ye akak. sgt busy 2 hari ni.

naz ilyn berkata...

salam... ilyn pun mengalami masalah yang sama sebab tu asik ketinggalan jer n3 kat blog akak ni... bukan taknak menyinggah... tapi tak tertera posting baru tu yang terlepas pandang...

p/s: haraplah dapat selesai cepat...

Uncle Lee berkata...

Nurdaniella, if free pop over my place. I have something for you, *wink*. Lee.

nurdaniella berkata...

acu sayang, nanti kalau dah siap kowtim, akak bagitau yer..

LOL, terpaksa jugak la tukar url tu.. nanti akak kena la cari apa yang hilang tu..

kak tie, saya lagi la heran.. orang lain sume ok jer.. huhu..

sakura, tu la pasal..

emy, thanx sebab sudi singgah walaupun tgh berserabut dengan masalah.. nanti akak bagitau link baru yer..

naz ilyn, sebab tu la nak tukar ni.. kesian kat akak..

uncle lee, thanx.. i'll go there as soon as possible..

LotsOfLove-Pearls berkata...

Kak..
Rasanya..
sama gak..
xder update..
ngeee..
cuba tanya yg lain2..

nurdaniella berkata...

LOL, ye ker.. huhu.. penat jer tukar..

LotsOfLove-Pearls berkata...

kak..
kak leh amik balik url akak tue..
leh tukar p yg lama..
rasanya memang bukan prob of url..
may b..

naz ilyn berkata...

kak takleh g lah... emmm fening fening... tanya yang lain..

nurdaniella berkata...

LOL, ok.. akak ikut cakap LOL.. huhu..

naz ilyn, awak fening?? akak lagi la fening.. dah berpusing2 ni..