Isnin, Februari 02, 2009

award dari kak tie..

aku dapat award ni dari kak tie.. hehe.. terima kasih ye kak.. moga kita akan terus bersahabat biarpun cuma di alam maya je.. siapa sangka, alam maya ni menemukan aku dengan ramai teman.. tak mengira usia, tak mengira jantina dan tak mengira agama.. aku pun nak bagi la award ni pada mereka yang banyak memberikan aku sokongan moral di saat2 aku amat2 memerlukan.. aku nak bagi kat;

~ erisya nor

~ LotsOfLove

~ arryani

~ azlin hashim

~ fazemy

~ naz ilynn

~ acu sayang

~ achik

hehe.. ambik yer, jangan tak ambik.. sebagai tanda kita adalah sahabat..

18 jejak bertapak:

13may berkata...

tahniah!

:)

LotsOfLove-Pearls berkata...

Thanx Kak..

Dengan aktiviti maya ni pown mengajar aku banyak perkara tentang kehidupan..

Mengenali akak merupakan satu kegembiraan dan semoga kita semua saling sokong menyokong antara satu dengan yg lain..

THANK YOU MUCH!

fazemy berkata...

Uik..mekasih akak..

Btw..nape akakny blog saya tak leh tgk bila akak uopdate yer. tu kdg lupa nk jenguk blog nih. heh

erisya nor berkata...

terima kasih kak nurdaniella :) sedapnya bau minuman tuh..

BudAk hijAu berkata...

somel sungguh award!

nurdaniella berkata...

13may, terima kasih.. kalau sudi, ambik la..

LOL, yes.. semoga kita akan terus berhubungan sampai bila2.. dan moga hubungan ini akan terus erat dan rapat..

fazemy, sama2 kasih.. tak tau la kenapa tak update.. mungkin ada silap kat mana2 kot..

erisya, itulah bau kehidupan.. hehe..

budak hijau, sori la sebab lupa nak letak nama budak hijau kat situ.. akak harap budak hijau pun ambik la award tu yer..

en_me berkata...

kawan menangis susah dicarikkks.. kannns

nurdaniella berkata...

en_me, betul betul betul..

azlin hashim berkata...

Thanks kak..)

Tie berkata...

Wah....mekasih kerana sudi terima award tak seberapa tu...hi hi...

sakurasa 2 berkata...

salam ziarah, pertama kali kemari rasa damai warna2 biru....

achik berkata...

tiap kali masuk blog akak, mesti dapat award.. hehehe.. makasih.. :D

nurdaniella berkata...

azlin, sama2 kasih..

kak tie, terima kasih sebab sudi bagi award tu..

sakura, selamat datang..

achik, tu maknanya kena datang selalu.. hehe..

@cu SaYaNg berkata...

iskh..iskh..sy ucap kan jutaan terima kasih atas pemberian award nie..terima kasih pd peminat2 semua...tanpa kalian siapa la saya...uhukk..uhukk..

hehehee...perasan je acu nie kan..hahaha..terima kasih kak daniel..acu sayang akak >:D<

naz ilyn berkata...

salam...

sy selalu tertinggal n3 terbaru blog ni sama macam fazemy...

mekasih yer kak kita sahabat...

sakurasa 2 berkata...

nurdaniella sakura pencinta negeri Melaka he he he

LotsOfLove-Pearls berkata...

Kat blog aku p0wn xder update utk blog akak tapi aku suka hati jer bertandang kat blog neh.. coz aku rasa blog ni antara yg dekat ngn blog akue..
huhu..

nurdaniella berkata...

acu, hehe.. perah santan pulak awak yer.. akak pun sayang acu gak..

naz, naper 'ek jadi cam tu.. akak ada tersilap edit ker?? terima kasih sebab sudi jadi sahabat akak..

sakura, saya anak melaka.. walaupun dilahirkan di kl.. hehe..

LOL, huhu.. kita kan berjiran..