Jumaat, Jun 12, 2009

cenderahati dari pearl-LOL..

sebenarnya kann, dah lama dah si pearl bagi aku cenderahati nih.. tapi aku lupa la nak ambil.. orang kata rezeki jangan ditolak, musuh jangan di cari.. huuu.. susah tau kalau ramai2 musuh nih.. kita hidup ni, hubungan sesama manusia la yang penting untuk dijaga.. kalau berdosa dengan Allah, insya Allah akan diampunkan kalau kita bertaubat.. bukankah Allah tu maha pengasih, maha penyayang.. kalau berdosa dengan sesama kita, kat mana nak cari kalau orang tu dah meninggal ker.. dah berpindah randah ker.. haa, kan payah tu..

so, buat adikku pearl, terima kasih daun keladi yer.. kalau ada stok lain, bagi la lagi.. hehe.. sori sebab lambat ambil.. akak dah tua, dik.. terrrrrlupa..

17 jejak bertapak:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Hahhaa...
aku kenal ngn LOL-Pearls itu..
sampaikan salam penuh kemesraan kepada dia ok..

dan kepada penerima ini, LOL-Pearls sangat menghargai anda..

Hehe..
skema tak bunyinya..
but for the real, appreaciate you much.
thanks for being part of ma life.
thanks for evrytin, Kak..

Thank God I noe you..

nurdaniella berkata...

LOL, huhu.. thank God too..

kayteeze berkata...

Oh lupa pulak.... Comelnya template ni.... kak tie juga suka tukar2 template... ikut mood...ekekeke..

Dan ...tahniah atas cenderahati tu... :)

nurdaniella berkata...

kak tie, sebenarnya saya tak minat kaler pink.. tu yang tukar lain tu.. huhu..

arryani berkata...

waaaa, makan hati tul ngan template k N nih!!! Lawa beb...

saya nak buat gak...tapi, blm free. manyak kija ooo nak tukar sana sini...

nurdaniella berkata...

arryani, haha.. akhirnya, dapat gak akak tunjukkan rumah baru akak.. jangan jeles..

LotsOfLove-Pearls berkata...

saya menggalakkan supaya kak arryani terus jeles..

silalah betukang..

haha..

**kejamnya adik ini..

dnasura berkata...

oh ho..ini rumah baru kak rupenye, padan la dari jauh dah dengar bunyi tukul tak-tak-tak, jelesh i, hihi dayang x sempat lagi nak pindah or makeover rumah, almaklum, bajet x cukup..kekekekeke

arryani berkata...

LOL

jgn la ko berkelakuan sadis dik..

Tau tak ko, proses menukar rumah itu memakan masa dan memeningkan kepala dik non oiiii..

chekdenoor berkata...

canteknyer kad tu..... nur...... background blog yg ini pun cantek.....nampak besar skit...... nur ambil kat mana???? ...kui...kui.....chekdee ni memang suka menyibuk....ukhussssss....... tapi "tak malu"... nak juga......

Uncle Lee berkata...

Hello Nurdaniella, wow! I love your blog header gambar, and its Autumn Maple leaves.
Wayyyyy to go, Nurdaniella.
In September we will be seeing these outside our windows, when Autumn leaves start to fall.
Best regards, Lee.

sis_nita berkata...

wahhhh..
dah cantik dah blog..
tulisan pon dah sama dah sumerr..
err..
tapi naperr gambar kat background tak kuar ehh.. ke kita yg tak nampak.. huhu!

nurdaniella berkata...

LOL, hahaha.. jangan ar macam tu, dik.. sian dia.. baru balik bercuti, dah kena cat rumah pulak..

dnasura, hehe.. tu la.. sori la, mengganggu ketenteraman dayang pulak..

arryani, huhu.. jangan ar makan hati dik.. makan tulang, tak pe..

kak noor, hehe.. saya ambil ni kat lenatoewsdesigns.blogspot.com.. cuba ar try..

uncle lee, huhu.. kita kat sini dapat tengok gambar je.. have a nice day, uncle..

sis_nita, huhu.. akak pun baru jer nampak masalah tu.. rupanya ada problem teknikal sikit.. mungkin sehari dua ni ok.. banyakkan bersabar, yer..

@cu SaYaNg berkata...

hi kak daniel...
sggh kejap :D

nurdaniella berkata...

acu sayang, sekejap sangat singgahnya..

LotsOfLove-Pearls berkata...

kahkah...

**malang sesaper punyai adik spt LOL..
haha..

nurdaniella berkata...

LOL, malang ker?? tak de la.. bukan malang cuma tak beruntung jer.. ngeh ngeh ngeh..