Selasa, Jun 09, 2009

internet problem..

huhu.. dah 3, 4 ari dah aku rasa tension bila masuk internet ni.. kalau lembab tu, boleh jugak la dimaafkan.. tapi, ni tak boleh masuk langsung.. asal aku bukak jer, dia tulis 'internet explorer cannot display the webpage'.. aku rasa macam nak campak jer pc nih.. nasib baik la ni pc ofis.. kalau aku punya nih, dah lama dah aku register ngan microsoft.. huhu..

aku rasa tu la masalah utama kat pc nih.. aku menggunakan microsoft yang tak berdaftar.. kira pc aku ni pendatang tanpa izin, la.. sebab tu la dapat layanan yang 3rd class punya..

jadi, pada teman2 yang dah lama tak menerima kunjungan aku tu, mintak la maaf yer.. bukan sebab aku tak sudi nak berkunjung, tapi tak dibenarkan mengunjungi blog anda.. huhu.. IE tak nak bukakan pintu nyer..

4 jejak bertapak:

fazemy berkata...

Saya punya pc pun problem jugak. Selalu bukak blog org lain takleh baca pape. Tak nampak. Kdg tu blh baca nak tgglkan komen tros dia out. sakit hati dibuatnya. kdg2 ok jugak. tgk mood dia. haha. padahal sbb kmputer ni dh berat sgt..

nurdaniella berkata...

emy, haha.. senasib la kita.. sakit hati bangat nih..

LotsOfLove-Pearls berkata...

Fuyooooooooooooooooooo Kak...
lawa Giler blog baru dier....

lawa ar..

serious puji...

nurdaniella berkata...

LOL, hehe.. jangan ar puji lebih2..