Selasa, Jun 16, 2009

masalah teknikal..

huhu.. pagi tadi masa masuk blog nih, terperanjat bila aku tengok rumah aku nih dah bertukar wajah.. sedih pun ada gak.. baru la nak melaram dengan rumah baru, dah jadi cenggini..

aku pun gi la tanya kat tuan tanah blog aku nih.. rupanya dia ada masalah teknikal dengan tuan punya kedai photobucket nih.. masalah kad kredit dia dah expired.. huhu.. jadi katanya lagi, masalah ni mungkin akan selesai dalam masa sehari dua nih.. maknanya, lagi dua hari la rumah aku nih jadi cantik balik.. ngeee.. lamanya tuh..

pada teman2, kalau nampak photobucket nyer cat tu, jangan betulkan komputer anda yer.. kalau lagi dua hari pun tak ok jugak, maknanya aku kena la cari tuan tanah yang baru.. fuhhh, penat dulu tak hilang lagi, dah kena cari yang baru pulak.. sabar je la..

6 jejak bertapak:

LotsOfLove-Pearls berkata...

sabar jer ar..
hehe..

sis_nita berkata...

ala..
yang ni dah canteqq laa ni..
kita suka nengok..
kemas jerr..

LotsOfLove-Pearls berkata...

dh ok dh nie...
sila berehat dr membuat rumah..
hehe..

nurdaniella berkata...

LOL, hehe.. thank God dah ok dah.. hehe..

nita, huhu.. memang tak nak tukar lagi dah.. semalam jer ada problem sikit.. skang dah ok dah..

arryani berkata...

Saya jugak yg masuk angin kluar asap!!wakakak.

Apapun seronok gak layan Bossanova ni...Cewah, akak dah mula gerak2 bahu nih...

nurdaniella berkata...

arryani, hehe.. nanti akak tolong mengecat yer.. goyang, jangan tak goyang..