Selasa, Jun 16, 2009

dataran pahlawan, bandar hilir..

hari sabtu yang lalu, selepas habis kerja, aku bawak aiman ke melaka sentral.. kebetulan hari tu, suami aku pun kerja shift pagi.. so, pukul 2 dia pun dah habis kerja gak la.. jadi, aku ambil peluang tu untuk bawak aiman jalan2.. kesian kat dia, kann.. asyik ikut aku pergi ofis jer.. sekali-sekala bawak la dia jalan2..

kat tengah2 kolam tu ada macam2 ukiran.. ni salah satu darinya..

kali ni, kami bawak dia round2 dekat dataran pahlawan.. ala, setakat jalan2 jer.. bukannya shopping sakan pun.. kebetulan kat tengah2 tempat shopping tu ada sebuah kolam.. memang melekakan kalau lepak kat kolam tu sebab banyak ikan kat situ.. aiman leka tengok ikan2 kat dalam kolam tu..

sebenarnya, aku pun saja jer nak tenangkan fikiran.. berkecamuk benar fikiran aku sejak akhir2 ni.. bila dapat jalan2 macam ni dan melihat gelagat orang ramai, rasa tenteram sikit.. huhu.. selamat hari bapa..

6 jejak bertapak:

sis_nita berkata...

sara wawa suka kalo tempat2 yang aderr air2.. aderr ikan2.. teruja betul depa..

wahhh.. cantik dah blog.. huhu!

shi3la berkata...

yuhuuuuu..akakkk sihatt ker nihh..naper berkecamukk plakk..adehhh cukupp ler haku sorangg jerk kak..akak tenteramkan lahh diri erk..

kayteeze berkata...

Hmm.... Kak tie pun sama la Nur..

Tapi kak tie tak boleh nak luahkan di blog sendiri. Rasa tak adil pulak bila tetamu datang nak hiburkan diri. Jadi terpaksa pendam, atau ngadu kat blog orang pulak, hu hu...

Hanya tuhan je yang tahu... mujur ada hubby disisi... macam Nur tu.

nurdaniella berkata...

sis_nita, sama la macam aiman.. hehe..

shi3la, huhu.. biasa la dik.. bumi mana yang tak ditimpa hujan.. aik, dah dapat kamera mahal pun berkecamuk jugak ker??

kak tie, hmm.. sama la kita, kan kak.. jom la kak, kita gi tepi laut..

LotsOfLove-Pearls berkata...

relex...
aiman cute..

nurdaniella berkata...

LOL, hehe.. macam ibu nyer jugak la.. still maintain cute..