Jumaat, Jun 19, 2009

musim award kembali lagi..

aku dapat award lagi.. kali ni giliran sis_nita pulak yang bagi kat aku.. terima kasih banyak2 yer sebab sudi berkongsi kasih.. hehe..

dan ni pulak, aku ambil dari kak yong.. hehe.. aku banyak kumpul award dari kak yong nih.. dia ni ada ramai follower, jadi tak hairan la selalu dapat award.. bukan macam aku nih.. :(

p/s: tadi masa aku merayau2 kat blog kuIna, terjumpa satu link yang menarik perhatian aku.. tajuk blog dia hampir2 sama dengan tajuk blog aku.. tapi, dia dah lama blogging.. sejak 2004 lagi.. maknanya, blog dia dah wujud sebelum blog aku dilahirkan lagi.. tapi, itu tak bermakna yang aku ciplak tajuk dari blog dia, yer.. baru sekejap ni aku tau.. ni dia link ke blog titian perjalanan hidup seorang aku..

8 jejak bertapak:

LotsOfLove-Pearls berkata...

..adik bekalkan kabinet2 utk award..
hahaha...

nurdaniella berkata...

LOL, hahaha.. boleh saja.. terima kasih yer..

anntaj berkata...

haiiiii...
:)

kuIna LadyInRed berkata...

kebetulan aje tu... dia jauh kat sapporo negara matahari terbit..

award tandanya kita dihargai.. inilah dinamakn blogger..

sis_nita berkata...

nur, pesal link kamu tak naik ekk.. kita tak leh nak trace laa kalo kamu wat n3 baru.. huhuhu!

niway, macehh yerr sbb publish awards yang kita bagiikk..

nurdaniella berkata...

anntaj, hai kembali..

kuIna, betul tu.. barulah terasa rapatnya..

sis_nita, huhu.. masalah tu dah lama dah timbulnyer.. tak dapat dikesan apa puncanya.. mungkin kena beli pc letak kat rumah, kot.. terima kasih yer untuk award tu..

kakyong berkata...

terima kasih nurdaniella dah amik & tepek awardnya.. jemput lah selalu ziarah blog daku... :D

nurdaniella berkata...

salam kak yong, terima kasih atas award tu.. pasal ziarah tu, selalu masuk tapi sampai kat pintu jer.. tak dapat nak masuk.. huhu.. bukannya ku sengajakan.. rindu dah nak ke sana..