Jumaat, Julai 03, 2009

award lagi..

dah lama dah aku ambil award ni dari blog fazemy.. baru ni aku nak tepekkan kat sini.. terima kasih yer, emy..

aku nak pass kan award ni pada semua yang masuk blog aku pulak.. korang ambik yer.. jangan tak ambik.. nak kena sebut nama ker?? ala, ambik jer la..
dan award ni pulak, aku dapat dari sis nita.. hehe, terima kasih jugak la yer, nita..
sebenarnya, tujuan aku buat n3 ni adalah kerana perasaan ingin tahu aku ni.. ada sesiapa yang tau ke mana perginya adik aku?? ala, si pearl-LOL tu.. dah 2 hari dah blog nyer hilang.. huhu..

13 jejak bertapak:

arryani berkata...

Mari kita jejaki dia...

arryani berkata...

Ye tak yea jugak, Mana nak cari eh...?? Bg idea sikit..

sis_nita berkata...

salam nur.. sesama laa kanss.. hmmm..

pasal LOL ni.. hmm.. kita pon pelik ni.. mana laa dia ni ilang.. risau gak.. kot2 kena culik ke.. adik kita tu kan ke kiyut cam kita gak..

fazemy berkata...

LOL berehat sebentar bersama kit-kat kot. haha. Thanks kak dah tepek kat blog..muah muah!

nurdaniella berkata...

arryani, tak tau la nak carik macam mana nih.. kena tubuhkan satu jawatankuasa nih.. 'mencari blogger yang hilang'.. ngeeeee..

sis_nita, huhu.. agaknya memang diorang carik yang kiut miut jer tak?? jaga2 nita.. you r the cutest..

fazemy, sama2 kasih, dik..

arryani berkata...

Wei,

aku pun kiut gak apa My besan!!

Ko tak sebut pun aku kiut eh....aaaaahahahahah

p/s anyway kita amik gak award tu...Tak kira...tak kira....

LotsOfLove-Pearls berkata...

hye kak..
adik ada nie..
sorry buat akak risau ok.
sorry buat kak tercari-cari adik ok.
sorry didnt pick up ya call and sorry for evrytin ok kak..
thanks for da concern ok.
much touching nie..
sob..
sob..
dik dh tulis surat mintak maah nie..
hehe..
maafkan adik ok..
rindu kak..

chekdenoor berkata...

Salam....thanks...chekdee dah ambik......menambah koleksi...

nurdaniella berkata...

arryani, ok la, memang yan kiut miut gak.. dah, jangan kecik2 ati k..

LOL, thank God.. adik ok, kann?? rindu tau tapi sebenarnya lebih risau kalau2 adik terus tak blogging lagi.. memang nak kena la tu.. bila time orang lain kata nak delete blog, adik la yang paling menentang sekali.. tup2, dia pulak yang ilang.. huhu..

kak chekdee.. sama2 kasih kak..

kayteeze berkata...

Ooo....tahniah Nur, mewah rezeki selalu dapat award, hehe...

nurdaniella berkata...

kak tie, akak pun kena ambik jugak la.. kita kongsi sama2 rezeki ni, yer..

LotsOfLove-Pearls berkata...

haha..
kan dh terkena seluruh anggota badan..
hahha..

ampun kak..

nurdaniella berkata...

LOL, huhu.. akak rasa dalam seminggu nih, kena tahan la seluruh anggota badan tu.. memang kena belasah punya.. hehe.. belasah mental jer la..