Jumaat, Julai 31, 2009

hari terakhir..

pejam celik, pejam celik, dah sebulan berlalu sejak aku hantar surat resign dulu.. macam tak percaya pun ada.. haihh, tak sangka hari ni last day aku kerja kat sini.. rasa sedih pun ada.. rasa lega pun ada.. macam2 rasa la ada nih..

lepas ni, dah payah la aku nak online lagi.. mesti blog aku ni ada sawang labah2.. mesti nanti aku rindu kat kawan2 blogger yang selalu lepak2 kat rumah aku nih.. mesti aku rindu nak merayau2 kat blog korang2.. tak dapat la lagi nak tersengih pagi2 bila baca n3 si LOL, arryani, nita dan juga yang lain2..

lepas ni, kalau aku tengah down ker, mesti tak de yang nak bagi aku semangat.. sedih la aku keseorangan.. huhu.. harap2 korang2 semua jangan la lupakan kat aku yer.. aku janji nanti aku akan luangkan masa lepak2 kat cc.. insya Allah, dapat update n3 seminggu sekali pun dah cukup bagus, kann.. aku takkan lupakan korang semua.. korang la dunia aku.. especially adik pearl aku tu.. : (..

17 jejak bertapak:

Ummi Hanie berkata...

salam...

alahai cedihnyer dier..
psg laa internet kat umah...skang PC dah murah2..hehe sng nyer dakoo berkata2...

ape2pun..ur blog will still remain in my bloglist ok...

nurdaniella berkata...

ummi hanie, huhu.. niat tu memang ada.. cuma nak tunggu dok rumah sendiri nanti la.. doa2 kan la rezeki kita murah, yer..

fazemy berkata...

Sekali sekala g la cyber cafe kat daniella. bwk aiman. konon nk ajar aiman main komputer la. heh heh. ala jgnla lupakan kami...nnti online tau. sebulan sekali muncul pun ok(^_~)

LotsOfLove-Pearls berkata...

Salam Kakak yang adik sayang..

"especially adik pearl aku tu.."

adik Pearl datang nie..
huhu...
'malas' ar nak bac akak tapi dah habis gak dik baca n3 nie. Malas coz kak dh nak tinggalkan adik...
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

sob..
sob..
Jangan ar pegi kak..

isk..
isk..

nnt, sapa nk wish PAGI kat adik...

sapa nk tanya kat adik dh makan belum..?

Sapa nak tanya adik sihat ke tak..??

tak mo..

:(
:(
:(
:(

lari jauh2 minta kak pujuk...
hehe...

nway kak, me must missin ya..
Do Keep In Touch Always ok...

:(
tak mo..

Rozita berkata...

la..benti keje ke?
pasang le tenet kat umah,
lg ble gayut sakan :P

nurdaniella berkata...

fazemy, ye la.. nanti akak terjah mana2 cc ngan aiman.. hehe..

LOL, sob.. sob.. sob.. tapi jangan risau.. kita akan tetap KITA..

rozita, ye la..

secangkir madu merah berkata...

ella, behenti keje nak kemana? Buat bisnes sendiri ke.. anyway wish you good luck.. semoga cepat2 dapat blogging lagi..insyaAllah..
byee....

DaliaLiyana berkata...

la...ni benti keje ke?? tp boleh je online kat umah..pasang streamyx...murah je....boleh online 24 jam...hikhikhik....

Uncle Lee berkata...

Hello Nurdaniella, may the winds of destiny bring you aloft to dance with the stars.
The World is waiting for your footprints.
Have a pleasant weekend, Lee.

chekdenoor berkata...

Nur kena tabah kan hati ok...... kalau sedih...g cari cc ...online dan update blog..... chekdee tak mahu kehilangan nur .....kawan siber yang baik dan best.....ukhuksssss

Kak Long berkata...

nur,
walau apapun yang dilakukan, semoga nur berjaya.
jangan terus berhenti berblog ya...
Jaga diri...

LotsOfLove-Pearls berkata...

Hye Kak...
Happy Monday!

LotsOfLove-Pearls berkata...

Rindu Kak..

:(

kak tie berkata...

Kak tie akan merindui Nur..... harap2 ceria di rumah tu...

shi3la berkata...

miss you..terase kosong blog without ur komennn..

kakkkkk beli ler broadband...kalo haku kayer dah lamer haku sponsorkan untuk akak tau...huhu

sedihhhnyerrrrr...jager diri yerk kak..jangan pegi tempat-tempat sesak ngan org ramai..take care tau...!!

muahhhhhh cayunkk akakkk itewwww...!!

Darling berkata...

benti keje? takpe nanti boleh on9 kat cc.. tak pun cari mana2 wifi yang free..

selalunya i baca je cite u, x komen pun.. tapi bila tengok dah susah nak update, alehai mis laks nak baca..

anyway jaga diri & jgn stop blogging

nurdaniella berkata...

cik madu, dok rumah sebab nak jalankan tugas sebagai seorang ibu.. nanti bila dah selesai, carik la kerja balik..

dalialiyana, huhu, sebelum pasang streamyx, kena la beli komputer dulu, kann.. uwaaaaa..

uncle lee, thank you.. just wish more more luck for me.. wait for me, ok..

kak chekdee, huhu.. sedih pulak baca komen akak ni.. jangan risau ok.. saya tetap akan update jugak blog nih.. ni la dunia saya..

kak long, terima kasih kak..

LOL, happy tuesday dik..

LOL, miss u too..

kak tie, saya pun rindu jugak kat akak..

shi3la, huhu.. kalau la akak ni kaya, kan best.. huhu.. rindu jugak pada shi3la..

darling, terima kasih yer..