Isnin, Julai 06, 2009

kembalinya seorang adik..

syukur pada Tuhan, kann.. dia yang menghilang bersama2 dengan blognya dah muncul kembali.. huhu.. walaupun kenal di alam maya cuma tapi entah kenapa, aku rasa sayang sangat dengan dia.. dia selalu jadi tempat aku mencurahkan perasaan.. dan selalunya, bercerita dengan dia akan membuatkan hati aku terasa lega yang teramat..

walaupun usianya masih muda, tapi pengalaman ternyata mendewasakan dia.. dan, kata2 nasihatnya berkesan untuk aku yang jauh berbatu2 lebih tua dari dia.. dan sememangnya, aku terasa amat bila dia hilang hari tu.. walaupun sekejap cuma..

dan, ini adalah gambar2 terbaru dia.. kesian aku tengok dia nih.. nampak sangat tertekannya.. kalau la rumah aku dekat ngan ofis dia, confirm aku hantar bekal untuk dia tiap2 malam..untuk makluman korang, masa ni dah tengah malam tau.. dan dia masih lagi kat ofis nyer.. untung kan majikan yang ada staff yang cenggini.. huhu.. tak pe dik.. bak kata adik jugak, usaha eskalator kejayaan..

14 jejak bertapak:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Hye Kak..
Hohoooo....
popularnya gambar yg stress nie..
Haha..
mujur xpublishkan pict yang ceria..
hahhaa....

nway kak..
im so sorry ok.
dik xbermaksud utk membuatkan kak risau tapi dik telah mencapai tahap yang memang sangat menyakitkan tht time and dik bertindak utk menutup dunia adik..
high pressure but Thank God..
adik rasa bersalah bila Kakak2 mencari adik.
Kesalnya adik.
Adik tak sepatutnya buat cam tue.
Pls forgive me ok..
and whteva, u may share to me.
b strong...
life memang cam nie. ada turun naik..

kak,
thanks for d care ok..
thanks for da love oso..
Thank God I noe you...

May God Bless ya and family..

Love,
-adik-

nurdaniella berkata...

LOL, huhu.. speechless la pulak.. but, jangan ar rasa bersalah tu.. cuma lepas ni jangan buat lagi, k.. kalau tak, confirm akak ikut sis nita ngan besannya tu gi tampal gambar2 adik.. gambar stress ni pun ok gak kalau kitorang tampal.. ngeeee..

arryani berkata...

Gambar ni la yang nyaris2 merebut peluang dengan iklan2 along kat pokok2 seluruh KL..

Nasib baik sebelum tersebarnya gambar nih, dia dah munculkan diri...ngeh3X

Apapun, we miss you dik!!!

LotsOfLove-Pearls berkata...

Gambar ni kalau tampal memaner pun xkan ader org yg kenal melainkan adik sendiri..
Haha..
Jadi, x d galakkan menampal photo ini..
Hahaha...

Nway, adik sayangkan semua Kakak2 adik kat blog nie...

Thanks for da love!

nurdaniella berkata...

arryani, betul tu.. nasib baik dia munculkan dirinya sebelum aktiviti menampal dijalankan..

LOL, huhu.. tak kisah la kalau orang lain tak dapat cam.. memang niat kitorang supaya adik jer yang dapat mengecam gambar adik sendiri.. keh keh keh.. we luv u too..

shi3la berkata...

hakhakhak..haku tak dpat bayangkan namer LOL muncul di iklan along..kahhhhh..

LOL..sometimes kiter raser amat terpinggir tanpa kasih sayang tapi jarang sekali kiter sedar masih insan yang meyayangi dan mengambil berat tentang kiter..

LotsOfLove-Pearls berkata...

"LOL..sometimes kiter raser amat terpinggir tanpa kasih sayang tapi jarang sekali kiter sedar masih insan yang meyayangi dan mengambil berat tentang kiter.."

Sob..
sob..

sayunya ayat2 ni..
Maafkan adik ok...
Dik hargai kasih sayang semuanya..

sis_nita berkata...

salam nur,
aisehhh..
nur.. kita mintak maap laa..
kekadang kita ni paling lmbt masuk blog awak..
link awak tak naik arr..

Pearls,
lenkali jgn laa wat camni yerr.. riso laa kami sumerr.. kalo nak manjer2 pon kan, jgn laa pakai baju kalerr merah.. pakai laa kalerr kelabu.. mmg nampak cantik..

hwaaaa..

aku merepek lagikk..

chekdenoor berkata...

Wah...bahagianyer akak kalau pekerja akak pun rajin cam tu......

Nur...dah cuba ya jus mate5 tu..... berapa kilo turun dan rasanyer ok tak........

mawar merah berkata...

Salam Nur...cantik layout rumah yang baru ni...kaler biru gitu, akak lum smpt jawab tag awak...nanti kut (baca ikut iklan fair n lovely)...

LotsOfLove-Pearls berkata...

Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Maafkan adik...
kan aku dh kena dh nie...
isk..
isk..

maaf kak...
tak sengaja...
teda niet....

kata2 kak shiela and sis nita nie bebetol buka mata adik...
uwaaaa....
kak N, tolong ar adik......

nurdaniella berkata...

shi3la, akak pulak tak dapat bayangkan kalau tv3 dapat snap gambar si LOL nih.. skang ni kan tengah rancak pasal iklan along nih.. betul tu.. cuma luahkan isi hati kita kat sini.. pasti ramai yang akan memberikan kata2 semangat.. di sini la akak mengumpulkan kekuatan..

LOL, masih ramai yang menyayangimu, dik..

sis nita, nanti la akak usahakan untuk naikkan link tu.. betul cakap nita tu.. harap2 LOL akan terus kuat selepas nih.. apa kaitan baju merah ngan manja??? huhu..

kak chekdee.. tu la, kalaulah saya dapat staff macam nih, saya ikat mati jer.. err.. maksud saya, ikat jangan bagi dia lari company lain.. hehe.. pasal jus mate 5 tu, bukan saya yang minum.. tapi, sis nita nih.. dia dah turun 6 kilo lebih dah.. kalau akak rajin, masuk la blog dia.. hehe.. tolong promote la pulak..

mawar merah, cantik ker?? huhu.. sebenarnya dari dulu memang saya guna background gelap ni ngan tulisan kaler biru.. ari tu saja2 nak tukar cat, tapi tak serasi pulak.. pasal tag tu, aiman tak kisah.. [baca ikut iklan radio dulu tu]..

LOL, hehe.. akak tak dapat nak tolong.. diorang tu sumer sayangkan adik tau.. hehe..

fazemy berkata...

LOL ke nih..heh heh heh...

nurdaniella berkata...

emy, sapa lagi.. itu la dia si LOL..