Selasa, Julai 21, 2009

cenderahati dari kak chekdenoor..


aku dapat bunga.. yeh yeh.. kak chekdenoor yang bagi.. sebagai penghargaan kepada semua yang selalu berkunjung ke blog nyer.. kak chekdee ni seorang pengusaha pusat tuisyen.. berusia dalam lingkungan 40-an.. ada 3 orang anak.. semuanya anak dara.. dah besar2 panjang dah pun.. seorang menuntut di universiti di jakarta [kalau tak silap aku, la.. kalau silap, sori yer kak chekdee].. kalau korang berminat nak tau lebih lanjut, sila klik sini.. terima kasih yer kak..

dan aku pun nak gak bagi sesuatu buat semua teman2 yang sudi berkunjung ke blog aku nih.. aku pernah bagi dulu pada adik2 yang terlebih dahulu mengenali aku.. jadi, buat teman2 baru, sila ambil yer.. ambil jer.. jangan malu2.. kena sebut nama jugak ker?? ok la, beratur yer..

~ kak chekdenoor
~ kak tie [kayteeze]
~ arryani
~ sis nita
~ shi3la
~ mawar merah
~ iela
~ kak yong
~ kuIna
~ fazemy
~ acu sayang
~ dan pada yang namanya tercicir tu.. ambil jer la yer..


17 jejak bertapak:

arryani berkata...

Ngeh3X...

Dengan bangganya akuk ingin mngumumkan namaku ada di situk..

Iyak...nama ku.

Arryani itu adalah namaku...

Kok Kamu nggak percaya sih..?

Itu akuk....

ANway..TQ K Nur...

nurdaniella berkata...

salam arryani, waduh3.. sejak kapan sih kamu ini jadi orang dari seberang?? kamu ini PATI yaa??

arryani berkata...

Iyaaaak...

Akuk PATI yg baru lari dari pak polisi..

DaliaLiyana berkata...

salam..
ooo....org seberang...

LotsOfLove-Pearls berkata...

dik nak jugak.....

Uncle Lee berkata...

Hi Nurdaniella, nothing like receiving flowers especially awards to cheer one up.
You have fun and keep well, Lee.

chekdenoor berkata...

Nurdaniellah...... wah..entry ni cam best jer.....kembang setaman hati chekdee.......

Terima kasih ya....... sayang nurdaniella

nurdaniella berkata...

arryani, waduh3.. aku harus repot pada pak polisi nih.. hati2 kamu ya.. awas lho jika kamu ke angsana.. kiah kiah kiah..

dalialiyana, uit, kitorang orang malaysia jati ni.. hehe..

LOL, bukan ker adik dah ambik dulu??? kalau adik nak lagi, ambik la.. akak tak kisah.. lagi akak suka.. hehe..

uncle lee, hehe.. thats the only way to make us more closer.. have a nice day, uncle..

kak chekdee, hehe.. kembang setaman tak pe, kak.. jangan kembang semangkuk dah.. penat2 jer minum jus mate 5.. huhu.. sayang akak jugak..

Rozita berkata...

ish..ada buah ceri

nurdaniella berkata...

rozita, ambik la yer.. jangan malu, jangan segan..

LotsOfLove-Pearls berkata...

saja...
dh amik dah dulu....
awal2 dulu..

nurdaniella berkata...

LOL, hehe.. luv u..

sis_nita berkata...

uikkkk..
aiiiiii..
rasanyerr kita dah komen entry ni..
pesal leh takde ehhh..

hwaaaaa.. keliwon tol laaa kan..

niway, thanks nur.. kita amik taw :)

nurdaniella berkata...

sis nita, hehe.. sama la macam kat 'sentap' ari tu.. masing2 ada keliwon.. ok, sama2 kasih..

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ berkata...

kak!! mya nye name takde dalam list tapi mya amek jer oke :P

nurdaniella berkata...

mya, ambik jer la sayang.. luv u..

@cu SaYaNg berkata...

kak daniel sayang,
acu dh amik dulu...
anyway thanks kak