Khamis, Januari 15, 2009

buat sahabat2 di alam maya..

aku nak hadiahkan gambar ni buat teman2 yang mengambil berat tentang aku sepanjang aku dalam kegelisahan.. aku nak ucapkan bebanyak terima kasih kerana sudi memberi kata2 semangat buat aku.. rasanya jika bukan kerana kata2 dorongan dan sokongan dari kalian, mungkin di saat ini aku masih lagi lemah dan bersedih.. aku dedikasikan gambar ni buat arryani, erisya nor, LotsOfLove, kak tie, naz ilynn, fazemy, acu sayang, achik, azza_irah, en_me, azlin hashim dan juga buat semua yang menyumbangkan kata2 nasihat.. maaf andainya ada nama2 yang tertinggal.. haa, juga buat uncle mountdweller.. harap2 semuanya sudi ambil dan letak kat blog masing2.. ingat cherry, ingat saya..

17 jejak bertapak:

LotsOfLove-Pearls berkata...

LotsOfLOve dalam senarai.. Aku perasan neh.. hehe..
thanx kak..
sayang kak..
muah, muah..
Terus Tabah..

fazemy berkata...

Wahhh jolok buah cempedak dpt buah ceri la..mekasih akak..Seronoknya dpt benda2 mcm ni. Walau hanya dlm alam maya..tp trasa penghargaan yg diberikan tu.

InsyaAllah kami sudi berkongsi suka duka akak. Walau kami tak dpt bantu..tp saya hrp dpt meringankan beban pemikiran akak. Yelah dgn bercerita dan ada org dengar hati kita jd puas. Betul x? Love u too (Err..sure kan akak ni pompuan)..ahaha

kuIna Jentayutiara berkata...

hidup kita memang mcm nie...
saling bantu membantu
tolong menolong
sokong menyokong...

nurdaniella berkata...

LOL, hehe.. akak pun sayang LOL jugak..

fazemy, terima kasih sebab sudi nak baca kisah2 duka akak.. confirm akak ni pompuan..

kuIna, terima kasih sebab turut sudi jadi teman..

nurdaniella berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
LotsOfLove-Pearls berkata...

yuuuu..
aku d sayangi.. suke nyer..
thanx a lot..

fazemy.. lawak ar..
aku nak jolok buah cempedak gak.. huhu..

nurdaniella berkata...

LOL, bebaik, jangan salah jolok pulak..

achik berkata...

makasih kak.. segan je saya.. dah la jarang datang sini.. huhuhu..

nurdaniella berkata...

achik, apa yang nak disegankan.. takkan sebab jarang datang, kita nak putuskan tali perkenalan..

@cu SaYaNg berkata...

wah...acu pun dpt?
best..best..
thanks a lot akak...
cayang akak >:D<

naz ilyn berkata...

salam...

ho ho ho dapat award lagi dari akak nurdaniella bestnya mekasih bebanyak

nurdaniella berkata...

acu, naz ilynn, sama2 kasih.. akak pun sayang kat semua..

nurdaniella berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
LotsOfLove-Pearls berkata...

Saling sayang menyayangi..
kan aman jer..
bahagia gitu..
syoknyer..

nurdaniella berkata...

LOL, betul betul betul... tak de la perang2 macam kat palestin tu.. huhu..

erisya nor berkata...

kak nurdaniella...time kacih bebanyak :)...bukan takat ceri buat erisya tingat kat akak....juga pohonnya iaitu pokok sakura :)...ntah naper buah pokok sakura disebut ceri :)

nurdaniella berkata...

erisya, mungkin tak sedap di dengar kot kalau panggil buah sakura.. macam kekok jer, kann..