Isnin, Januari 19, 2009

aku kena tag lagi.. kali ni dari acu.. mujurlah tak kena letak gambar macam yang LOL bagi tu.. oleh kerana itu, utang pada LOL tetap jadi utang.. sabar yer.. ni soalan2 nyer..

WHAT IF YOUR EX-GIRLFRIEND/EX-BOYFRIEND SAID THESE TO YOU...

hi, how r ya?
~ alhamdulillah, sihat dan bahagia..

hey! you wanna go to mall?
~ tak pe la.. tengah tunggu suami ni..

i love you..
~ dah terlambat la..

do you want some cookies?
~ tak nak la.. saya nak gi makan ngan suami ni..

can u take me a picture?
~ ada kamera ker??

help me in my homework?
~ apasal lak mintak tolong ngan aku ni??

here's my gift to you..
~ err... ikhlas tak ni??

let's just be textmates
~ textmates?? nanti kena selalu sms la ni?? tak pe arr..

do you want me to buy you an ipod?
~ ipod?? tak minat la benda2 cam gitu..

let's sit together in the bus..
~ kan dah cakap tadi, aku tengah tunggu suami aku.. pasal ni la kita clash.. tak reti bahasa..

hi baby
~ dah, tak yah nak pujuk2 pulak..

you still cute..
~ ishh.. jiwang karat la pulak..

i still love tou..
~ dah terlambat sangat2 la awak ni..

can i visit your house?
~ arr.. tak payah la.. nanti tak pasal2 rumahtangga aku bergolak macam kat palestin pulak..

do you love me?
~ not anymore..

pastu, kena tag lagi 5 orang yang lain pulak..

Named 5 candidates on ur list, ask them to complete this tag repost on their blogwrite title 'what if ur ex said this to u?'

nak pilih sapa la pulak ni.. hehe.. jangan marah yer.. saja suka2..

1. LotsOfLove- pearls

2. fazemy

3. erisya nor

4. arryani

5. azlin hashim

hehe.. diulang sekali lagi, jangan marah yerr..

13 jejak bertapak:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Ha ha ha ha..
**ketawa mcm nak takutkan budaQ kecil..

aku kenal jer org yg 1st kena tag tue..
Kim salam ble.. chantek nama dier..
huhu..

ok Kak.. I will..
esok publish..

erisya nor berkata...

alahai....kena gak...errrr balas dendam ke ni ...nanti erisya jawab...sabar ya :)

en_me berkata...

ammvoiii, garangnyerrr..

IdzaRis berkata...

i like this tag.
kalu aku kna..aku mmg nak email balik to my ex..
baru dia tau yg aku tak suka dia akco2 aku sebab...
aku sayang husband aku!!!

@cu SaYaNg berkata...

thanks akak...
acu tau akak mesti jwb nye
hehehehe...cayang akak >:D<

@cu SaYaNg berkata...

kak Daniel,acu dah jawab dah tag akak...

fazemy berkata...

Owh tidakkkkkkkkkk!!!dah la haku byk dh hutang tag ni tak berbayar. ish..skrg ni bkn je kena lari dr byr income tax...nak kena lari dari korg jugak nih. cabuttttttttttttt...hahaha..

pss:nnti rajin saya wat k..hik hik

fazemy berkata...

akak..apa cite family akak? hope smuanya berjalan baik2 saja k. smoga akak..suami n aiman bahagia slalu k.

pss: akak ada pegi jmpa tak anak2 yg lain tu?

nurdaniella berkata...

LOL, hik hik hik [ketawa ala2 manja gitu]..

erisya, saja suka2.. tak de niat pun nak balas dendam..

en_me, namanya pun 'ex' kann.. kena la garang giteww..

idza, betul betul betul.. akak pun sayang husband akak..

fazemy, mana mau lari hah??
p/s; dah lama tak jumpa diorang.. huhu..

acu, akak tak marah pong.. sayang acu..

fahana_ann berkata...

hehehehe..kuakuakua..dah ex pun nak pujuk beria lagi..memang tak reti bahase betol kan..

nurdaniella berkata...

fahana, tau tak pe..

LotsOfLove-Pearls berkata...

kak o kak..
mornin..
First LOL nak mintak maaf..
huhu..
LOL nak hutang lu tag tu yer..
Dah type tp tertinggal kat rumah plak pendrive LOL.
Tukar2 handbeg nyer pasal.. huhu..
Maafkan adik yer kak..
ahakssss..

nurdaniella berkata...

LOL, maaf anda di terima.. LOL kan adik.. hehe..