Rabu, Januari 21, 2009

sandiwara dunia..

sebelum ni, aku hanya jadi pemerhati sahaja.. tak komen apa2.. tapi malam tadi masa tengok buletin utama, aku jadi menyampah yang teramat pada dua manusia hipokrit ni.. betul2 menyampah.. sebelum ni, mereka menafikan sekeras2 nya segala dakwaan yang mereka sedang bercinta.. konon2 hanya kawan baik tapi tak menolak sekiranya ada jodoh antara mereka selepas ni.. apalah salahnya jika mereka berterus terang jer yang mereka memang ada affair?? peminat bukannya bodoh.. tak tau nak menilai.. biarpun hanya dari pakaian yang mereka pakai.. takkanlah tak de apa2 kalau pergi mahkamah pun pakai baju sedondon.. bukan nak menunjuk2 ke tu.. eeeiiii.. nasib baik la aku ni bukan abby abadi..

32 jejak bertapak:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Mana, mana??
Bila, bila??
Napa aku tertinggal isu neh..?

arghhhhhhh.. memey lagi..

Memey o memey..

achik berkata...

biasa la artis.. mula2 nafi, tapi sebenarnya betul.. haih!!

fazemy berkata...

itulah psl..kata norman dia tak penrnah sentuh memey. gelak golek2 saya membacanya. klw laki ngn pompuan duduk sebumbung. katanya 8 bln dh dok skali. kena tgkp pun kul 3 pagi..tak pernah bersentuhan? lawak lawak..

nurdaniella berkata...

LOL, camana boleh ketinggalan pulak ni?? isu hangat ni.. gi cari dalam metro sekarang..

achik, tu la pasal.. artis ni semuanya plastik..

fazemy, ye la kan.. takkanla norman tu malaikat pulak.. ada yang kata, memey tu siap menyamar pakai purdah kalau nak ke ofis norman.. ishh...

PIKIRSENDIRILAH berkata...

betul cam achik cakap..
artis ni mmg pandai cakap..bijak cakap..suara sedap..muka cantik..kalau tak..tak bolehla berlakon..bakat seorang pelakon bergantung kepada kepandaiannya bermain mulut..daya penarik seorang pelakon bergantung kepada cantik dan hensemnya..
nath betul x aku tlis..pikirsendirilah..

LotsOfLove-Pearls berkata...

Memey vs Norman..

kawen ar cepat. hati aku berbisik bhw dorang pasti kawen..

kita tgo dan lihat je ar..

nurdaniella berkata...

pikirlah sendiri, pelakon yang baik adalah yang pandai berpura2..

LOL, mesti punyalah.. kita tunggu apa pulak alasannya nanti..

naz ilyn berkata...

salam...

tengok dari warna baju jer dah tau... dia orang ni memang mengada-ngada kalau ngaku kan senang... tengok muka memey macam suka jer

BudAk hijAu berkata...

haih~
menyampah aku!!eiiii...

xske tau!!

nurdaniella berkata...

naz, tu la pasal.. ari tu keluar melodi, siap nak nangis2.. pandai betul berlakon..

budak hijau, akak pon tak suka..

Suka Bebel berkata...

aku memang malas amik tau pasal artis artis nih.hehe...

salam menyinggah

LotsOfLove-Pearls berkata...

Haha..
Sengih2 jer LOL baca comment Fazemy..
Lawak ah ding dong..

Memey & Norman men
sembunyi2 subuh2..

Tak penah sentuh ek? ok, ok..
Kami warga MALAYSIA percaya
NORMAN TAK PERNAH SENTUH MEMEY..

PIKIRSENDIRILAH berkata...

apapun cantik jugak memey ni..biorlah org lain kate tak cantik pun..komen aku pandangan aku..memang patut pun kalau norman suka..
tapi bab pakaian tu bolehla beranggapan baik dengan mengatakan mungkin kebetulan saje..
lagipun kalu dah suka sama suka tu..bolehla kawin..tiru awie..

PIKIRSENDIRILAH berkata...

apapun...biru mata hitamku baca tulisan blog ni..

nurdaniella berkata...

suka bebel, salam singgah..

LOL, konon2 memey ngan norman tu malaikat la.. tak bernafsu antara satu sama lain..

pikirlah sendiri, lain orang lain pandangan.. bagi akak, abby seploh kali lebih cantik dari memey tu..
p/s: i love blue..

kuIna Jentayutiara berkata...

mereka kan pelakon so pandai la bab nafi menafi nie...

siti dulu pun mcm tu
mawi pn kawan2..
tp yg nie udah tertangkap pun mau tepis2 lagi

fazemy berkata...

psl abby cantik dr memey tu btol. tp standart la lelaki. nak yg muda2 je. yg tegang2 gitew. huh

erisya nor berkata...

kak nurdaniella...camtulah nasib isteri...yang tak rasmi lebih ditatang2! nak yang muda2. nak yang tegang2. ...tapi angkara siapa? ish! panas betul la kalau baca bab2 gini!

kalau tak mampu nak antar isteri ke spa...anak merenyut...jgn komplen isteri tak maintain!

hehehe terover lak :)

Muhammad Azli Shukri berkata...

sabar..

en_me berkata...

memey memang jeliterr kannns abby tewww.. larikkks

LotsOfLove-Pearls berkata...

Kak Erisya panas tu kak..
Sabar kak.. sabar..
xkan nak kena guna service blender + glove kot..

Boleh ker utk Norman? huhu..

nurdaniella berkata...

kuIna, betul tu... lepas ni, kalau norman ngan memey kawin, mesti ada jugak alasannya.. bosan arr..

fazemy, sebab tu ada pompuan yang dah berkahwin, tak nak beranak.. takutkan ni la.. tapi, nanti suami carik lain jugak.. alasan, nakkan zuriat.. konon..

erisya, betul tu.. serba salah kan jadi pompuan ni.. tak beranak salah, dah beranak pinak pun salah gak.. diorang ingat senang ke nak maintain badan tu kalau dah beranak pinak.. macam akak ni, nasib baik kekadang makan hati berulam jantung.. tak de la naik sangat badan tu..

azli, sabar ada hadnya..

en_me, isshhhh.. kalau jelita tu, standard macam nasha aziz tu.. dia pun tak sibuk nak kawin.. jauh sekali nak rampas suami orang..

LOL, hahaha.. kali ni, kalau erisya nak blender si norman, akak sanggup tolong.. hehehe...

@cu SaYaNg berkata...

dah nama pun pelakon kak daniel
mesti le diaorg pndai berlakon
apa yg nk d heran kan...

nurdaniella berkata...

acu, memang la.. tapi, tindakan mereka ni akan turut memburukkan pelakon2 yang benar2 baik.. ada ker??

LotsOfLove-Pearls berkata...

Kak.. LOL pown nak tolong tapi kalau still nak potong maseh tak sanggup neh..
Ayak.. geli plak aku imagine..
kuning, kuning..

nurdaniella berkata...

LOL, jauh sungguh imaginasi awak yer.. hehehe..

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dekat jer kak.. Juz imagine pe benda nak kena buang and blender..
bluekkk..

huhu.. menyampah plak aku lama2 nampak Memey neh.
adeish..
Tobat ar LOL.. Cian Memey..

PIKIRSENDIRILAH berkata...

kan comel memey ni..tengok bebaik gambor atas tu..nampak ayu dan cute nya...nampak kesopanannya terserlah..anak dara sape ni..tengok norman..cam serabut je..apapun biorlah dia dua orang buat keputusannya...bab artis ni aku sedia maklum..

fahana_ann berkata...

hehehehe..betul2.meyampah je..tapi lantaklah diaorang..kita yang tak de sakit jantung jadi sakit jantung sebb diaorang..Dia syok2 happy kita pulak terseksa..huhuhu

nurdaniella berkata...

LOL, mulai saat ni, kita abaikan jer diorang ni.. mesti lepas ni diorang senyap kejap sebab kes tu nanti bulan 3 baru bicara semula.. so, diorang tak de cerita yang nak diceritakan pada kita..

pikirsendirilah, pelik la sebab kami yang perempuan ni menyampah bebeno tengok si memey ni.. tapi kaum lelaki ni bukan main puji memey cantik la, ayu la.. tu semua palsu la.. plastik je tu..

fahana, betul betul betul.. lantak depa la, kan.. janji dia tak kacau laki kita pulak dah.. huhu..

erisya nor berkata...

blender? hehehe not that serious kot sebab suka sama suka hehehe

nurdaniella berkata...

erisya, hehe.. LOL suka dengan isu blender ni..